Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NASZ OSKI DZIŚ MA 6 MIESIĘCY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
hehe i jedna i druga data fajna.
ja na 1.1.12 a wyszlo 8.
no sie zasiedzialy dziewczyny..
oo to Oskar juz duzy chlopak. nasza Viki miesiac dzis ma
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tuptusiowata dzidzia wchodzi w kanal rodny pod koniec ciazy ale to nie znaczy,ze z tego powodu odrazu urodzisz A jak masz termin na 26 lutego to niekoniecznie wtedy urodzisz a dzidzia poprostu uklada sie juz powoli tak jak do porodu Poprostu od tej pory do porodu bedzie w brzusiu glowka w dol i w innych miejscach niz do tej pory bedziesz czula dzidzi ruchy w dole brzuszka
A to artykul o tym

www.biomedical.pl/ciaza/dziecko-przygoto...ia-na-swiat-981.html

Halas Oski jest boski A jaki elegancik,brakuje tylko spodni w kancik- fiu fiu
Moj Gabrys ma date urodzenia 13.12.11r. hehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
A MÓJ OSKI 08.08.2011
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Tez super data -a jaka trudna do zapamietania
Ja mam urodzinki 8 dni po Oskim-lwy salonowe jestesmy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
No po wstępnym rozpoznaniu jednej babci i drugiej to mogę zacząć rodzić w każde chwili. No i oczywiscie narobil rabanu u rodzin, ze ja juz praktycznie rodze

A ja sobie leze w lozeczku, licze skurcze i ruchy dziecka i sie jeszcze nic nie zapowiada A mezus sobie na spokojnie drzemie po pracy My Pełen relaks a babcie panika
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
heh ja w dniu porodu mialam pelen relaks a moja mama sie tak denerwowala

halas boski jest jade go wycalowac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hehehe ach te babcie-one wroza z pepuszkow,z opadnietych brzuszkow itp
Ja jak zaczelam rodzic to caly dzien myslalam,ze to tylko te skurcze przepowiadajace wiec sobie caly dzionek ignorowalam je i jak juz sie rozkrecilo o 1.00 to zadzwonilam do przyjaciolki a ona na to AGA-TY JUZ RODZISZ KOBIETO,DZWONIE DO SZPITALA Do dzis mam ten sms wiec w razie co moge pokazac jako dowod hehehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Wszystkiego najlepszego szesciomiesiecznego dla Oskara zdjecie pierwsza klasa!

A ja miałam termin na 01.12.2011 i urodziłam dokładnie w terminie to sie nazywa precyzja
ciekawe czy moje dziecko cale zycie bedzie takie punktualne hihihihi

Tuptusiowata, babcie zawsze szaleja ja jak zadzwoniłam do mojej mamy o 1 w nocy, ze mi wody odeszly i zbieramy sie do szpitala to moja mama juz oka nie zmruzyła przez 40 godzin, bo 2 grudnia do nas przylatywala w nerwach była wiekszych niz ja, z tysiac razy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
NANA zebys wiedziala Tesciowa kazala mi reka sprawdzic czy sie cala miesci od splotu slonecznego a ja ze tak i nawet jeszcze jedna bym wlozyla. No to juz panika, e tak nisko mam brzuch, że strasznie opadł. I, ze strasznie pepek mi wywaliło. A mężowi kazała dzwonić po znajomego w razie co żeby zawiózł do szpitala, bo przecież jak zacznę rodzić to on na pewno nie będzie wstanie, bo zacznie panikować A moja mama stwierdzila, że juz powinnam jechac do szpitala i czy torby mam popakowane dla siebie i malego

Masara, mowię wam dziewczyny z tymi babciami
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok